Friday, April 14, 2017

Sedap Place - East Victoria Park

Nampaknya restoran makanan Malaysia makin bertambah di Perth. Yang terkini ialah Restoran Sedap Place yang baru dibuka di East Victoria Park.


Kredit gambar: fb Malaysia Hall Perth

Maklumat lanjut restoran boleh dilayari di SINI.

Alamat:
876 Albany Highway, East Victoria Park, WA 6101 Tel:08 6161 0741








2 comments:

  1. Salam Umi...wah!Pasni klu yg dok kat Perth teringin nak rasa mskkn malaysia...dtg jer ke restorant ni..pasti rasa mcm kat Malaysia jerrr

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam Kak Atie,
      Haa memang dah banyak sangat restoran masakan Malaysia, cuma sediakan duit aje he he.. tapi ikutkan ayam dan daging segar halal senang dapat dan murah2. masak2 dan buat bbq lagi bestt :)

      Delete